Stjålet Atomix genfunden af opmærksom Taksator.

02. maj 2011

Båden er stjålet fra Tuborg havn i 2009, båden er en type som der ikke findes mange af i Danmark så da der i 2009 kom en efterlysning ud bemærkede jeg den fordi der ikke findes mange af slagsen i Danmark.

I forbindelse med den daglige gang på havne kikker jeg altid efter både der falder lidt ud fra de andre, det kan være fordi der ikke er stafferinger på siden eller de er malet op, ligger smidt på pladsen eller beskidt osv.

I forbindelse med sager i København den 26 april havde jeg en time hvor der var tid til at se lidt efter stjålne både og her bemærkede jeg en Atomix der lå pænt fortøjet, der var ingen mærker på den og uden Targa, så jeg var lidt usikker på om det kunne være den, da denne båd er brunmetallic uden targa bøjle og den stjålne båd er blåmetallic og med en Targa bøjle.

En nærmere besigtigelse fra nabobåden viste dog et skrognummer der ikke passede iht. koder og ved åbning ned til motorrummet kunne det motornummer der var anmeldt tilhørende den stjålne båd konstateres.

Herefter blev politiet tilkaldt og undertegnede forklarede hvorfor det var den stjålne båd samt kunne se at den var malet op og hvor targa bøjle havde været var der nu sprøjtemalet.

Båden blev herefter slæbt væk for pladsen og sikret således at den ikke kunne sejle.